Slijetanje automobila

Kod Čapljine u prometnoj nesreći poginuo jedan, a teško ozlijeđena dva mladića

Vijesti / Crna Kronika | 13. 07. 2014. u 07:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle noći oko 2:00 sati u mjestu Muminovača u općini Čapljina dogodila se teška prometna nesreća sa smrtnim ishodom.

Kako je za Bljesak.info priopćeno iz MUP-a HNŽ u ovoj nesreći se radilo o samoslijetanju automobila BMW bh. registarskih oznaka sa ceste.

U automobilu su bile tri osobe, a poginuo je mladić M.B. (1989.) koji je bio na mjestu vozača. Kao suvozač i putnik u BMW-u bili su V.I. (1999.) i B.O. (1986.), te su zadobili teške tjelesne ozljede i hospitalizirani su nakon nesreće.

Potrebne očevidne radnje uradili su službenici PU Čapljina, a o ovoj nesreći obaviještena je i dežurna tužiteljica koja je naložila da se automobil izuzme u krug policije kako bi se uradile dodatne istrage i tako došlo do uzroka ove teške prometne nesreće.

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Bljesak.info priopćeno je kako je u ovu ustanovu tijekom noći primljen B.O. (1986.). Liječnici su mu konstatirali teške tjelesne ozljede i smješten je na Odjel traumatologije. Informacija o ozlijeđenom V.I. (1999.) u SKB nisu imali.

Kopirati
Drag cursor here to close