Zapljena

Kod 44-godišnjaka pronađeno 1,4 kg kokaina

Vijesti / Crna Kronika | 24. 10. 2014. u 11:22 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zagrebačka policija zaplijenila je od 44-godišnjaka 1,4 kilograma kokaina, koji bi "razrijeđen" u uličnoj prodaji vrijedio čak milijun kuna.

Zagrebački diler, za kojeg policija duže vrijeme sumnja da preprodaje kokain, uhićen je u srijedu nakon što je, prema policijskim tvrdnjama, "dragovoljno" predao 20 grama bijelog praha pakiranog u pet vrećica, a zatim je u pretrazi njegova stana pronađeno još 1381 gram kokaina.

Uz kokain koji je bio pakiran u 11 vrećica, policija je u premetačini pronašla još 1930 grama laktoze i 1393 grama manitola koji se miješaju s kokainom kako bi mu se povećala količina. Kao dokaze protiv 44-godišnjaka policija je u pretrazi zaplijenila i četiri vagice za precizno mjerenje s tragovima droge, metalnu prešu i mlinac za kokain, ali i 56 metaka kalibra devet milimetara, navodi Fena.

Osumnjičenik je zbog toga, osim za drogu prijavljen i zbog ilegalnog "oružja i eksplozivnih tvari", te je priveden pritvorskom nadzorniku. Zaplijenjeni kokain po policijskoj procijeni na narko tržištu u prodaji na veliko vrijedi oko 400 tisuća kuna, a "razrijeđen" u uličnoj prodaji čak i do milijun kuna.

Kopirati
Drag cursor here to close