Kaplan saslušan u SIPA-i: Podnio sam prijavu protiv Boškovića i HDZ-a
U svojstvu svjedoka
OBJAVA: Petak, 17. veljače 2017. 15:26
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Salmir Kaplan
4

''Izgleda da se netko odlučio baviti pravim lopovima koji rade pravu krađu. Nije svatko kao Tužiteljstvo HNŽ i MUP HNŽ", rekao je Kaplan.

Salmir Kaplan, bivši kandidat za načelnika Općine Stolac na prekinutim izborima 2. listopada prošle godine, danas je u svojstvu svjedoka saslušan u SIPA-i.

"Saslušan sam jer sam podnio kaznenu prijavu protiv članova HDZ-a iz Stoca i dao materijalne dokaze. Sada njih saslušavaju u svojstvu osumnjičenih, načelnika Općine Stolac i predsjednika Izbornog povjerenstva", rekao je Kaplan za N1.

"Danas imam jedan poziv. Postoji SIPA i Tužiteljstvo BiH. Možda to promijeni neke stvari, jer izgleda da se netko odlučio baviti pravim lopovima koji rade pravu krađu. Nije svatko kao Tužiteljstvo HNŽ i MUP HNŽ", rekao je Kaplan.

Kaplan je, između ostalog, jutros kazao da je Inicijativa za Stolac podnijela mnogo kaznenih prijava sa dokazima, ali da Tužiteljstvo HNŽ to ne želi obraditi.

"Kada dođe do toga da se podnese kaznena prijava protiv ljude koji glasaju za drugu osobu, za šta je zapriječena kazna zatvora do tri godine zatvora i imamo 10 svjedoka oni kažu: "Ne možemo mi riječ na riječ", a 25 osoba iz Inicijative za Stolac je optuženo za riječ na riječ. Tužiteljstvo HNŽ je produžena ruka HDZ-a, to je sumrak pravne države", izjavio je Kaplan za N1.

Komentari (4)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Skakaci Brate
1. Skakaci Brate
prije 183 dan.
Idi zzuri u sunce il tak nesto !!! Jesu se skakaći oćitovali ...
+44
-36
29
BA
Chrome
Wolf Wolfovic
2. Wolf Wolfovic
prije 183 dan.
[cenzura] taj Bošković je okorjeli lopov ali ti si isti kao on! Što nisi i protiv sebe podnio prijavu zbog toga što si 10 godina u Sarajevu primao naknadu za odvojeni život ikao si cijelo to vrijeme imao stan na Vogošći koji ti je stranka dala po nekom studentskom kreditu da kupis. Što je za tvoje vrijeme dok si bio ministar kulture i sporta pola tvojih rodjaka, hajvana poput tebe osnovalo razna sportska udruženja koje je država finansirala gdje si i ti imao svoj tal od 40%, što si pola rodbine zaposlio u OSBiH, BH telecom,BHansu i razna ministarstva??? Zbog toga što si po Zaliku kupovao glasove za 100 KM odakle ti pare ili stranci da to radi dok stočani gladuju i odakle ti pravo da ih pozivas da ne izadju na izbore i ne ostavre i ono malo prava sto imaju u Stocu, konjino ti ćeš u Vogošću a naše Bošnje će ostati dole kao sto jei do sad bilo. HAJDE [cenzura] RECI NAM NESTO I O SVOM KRIMINALU????
+79
-154
2
BA
Chrome
Wolf Wolfovic
3. Wolf Wolfovic
prije 183 dan.
SDA u Konjicu radi Hrvatima sve ono sto HDZ radi Bošnjacima u Stocu i to je dogovor šefa od ovog glavonje Kaplana dakle Bakir - Čović deal. Prema tome ne bi me iznenadilo da mu je Bake namjerno naredio da izudara glasačku kutiju kako bi se prekinuli izbori u Stocu jer je osjetio da bi Bošnjaci mogli dobiti dosta glasova.
+78
-136
2
BA
Chrome
Dango Rapapajic
prije 183 dan.
Bezbeli bezbeli al Šućur Allahu
+4
-10
2
BA
Chrome