Oštri napadi

Kaine: Kad Donald Trump kaže da vam čuva leđa, bolje da se pazite

Vijesti / Flash | 24. 07. 2016. u 10:21 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Demokratski potpredsjednički kandidat Tim Kaine u prvom nastupu u predizbornoj kampanji Hillary Clinton za američke predsjedničke izbore u subotu je u Miamiju ponudio optimističan pogled na američku budućnost i oštro napao republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa.

Pridruživši se Hillary Clinton na skupu u Floridi, koja će biti jedna od presudnih država na predsjedničkim izborima, Kaine je govor na engleskom začinio obiljem španjolskih fraza nastojeći se predstaviti biračima.

Široj javnosti nepoznat senator iz Virginije Kaine je kritizirao Trumpove sugestije da možda neće ispuniti obveze koje je SAD preuzeo u Europi u okviru NATO-a, njegovu povijest bankrota i propali pokušaj uspostavljanja sveučilišta Trump.

"Kad Donald Trump kaže da vam čuva leđa bolje da se sami pazite", kazao je Kaine, dok je Hillary Clinton sjedila pokraj njega potvrdno klimajući glavom.

"On je iz sebe ostavio trag prekršenih obećanja i uništenih života gdje god je prošao. Ne možemo si priuštiti da mu dozvolimo da isto učini i našoj zemlji".

Kaine je poručio da za razliku od Trumpa Clinton "ne vrijeđa ljude - ona ih sluša". Kaine je rekao kako s Hillary Clinton "dijeli zajedničko kredo: Čini dobro, koliko god možeš".

Hillary Clinton službeno će biti nominirana za predsjedničku kandidatkinju na konvenciji Demokratske stranke u Philadelphiji koja počinje u ponedjeljak.

Predsjednički izbori održavaju se 8. studenoga.

"Senator Tim Kaine predstavlja sve ono što Donald Trump i Mike Pence nisu. On je sposoban preuzeti taj posao i preuzeti vodstvo već prvog dana", kazala je u subotu Clinton predstavljajući biračima u Miamiju svog potpredsjedničkog kandidata.

Kopirati
Drag cursor here to close