Poziv

Još jedna dojava o bombi u Podgorici: Poziv iz BiH ili Srbije

Vijesti / Crna Kronika | 18. 04. 2017. u 19:26 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hotel 'Ramada' u Podgorici evakuiran je poslije 17 sati zbog dojave da je postavljena bomba. Antidiverzijska jedinica crnogorske policije je pregledala unutrašnjost hotela i nije pronašla ništa sumnjivo.

To je šesta dojava o bombama u posljednjih desetak dana u objektima u Podgorici i sve do sada su bile lažne.

Prethodne dojave su se odnosile na diskoteku 'Beagle', shoping mall 'Delta city', hotele 'Hemera', 'Centre Ville' i 'Hilton' u Podgorici. Priopćeno je da je poziv upućen iz jedne zemlje regije.

"Tim za protivdiverzijsku zaštitu izvršio je antiterorističku provjeru objekta i okoline. Pregledom je utvrđeno da nema eksplozivne naprave", priopćeno je iz Uprave policije Crne Gore.

Iz policije navode da su oko 17 sati obaviješteni o ovoj dojavi, da su reagirali odmah po pozivu, evakuirali hotel i osigurali lice mjesta.

Policija, putem Interpolovih kanala komunikacije i međunarodne policijske suradnje, poduzima aktivnosti na identificiranju osobe koja je uputila ovaj poziv.

Ova dojava o bombi u hotelu 'Ramada' je šesta dojava u posljednjih desetak dana o bombama u objektima u Podgorici, koje su uglavnom stizale iz BiH i Srbije.

Kopirati
Drag cursor here to close