Mokra cesta

Još dvije nesreće: Golfa izvrnuo na krov, a Opelom sletio u kanal

Vijesti / Crna Kronika | 22. 10. 2014. u 16:05 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na magistralnoj cesti između Mostara i Stoca, danas oko 13:30 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Kako se moglo vidjeti na mjestu nesreće, vozač je upravljajući osobnim vozilom izgubio kontrolu i sletio s kolnika.

Prema informacijama do kojih je došao Bljesak.info, automobil Golf 2 bh. registarskih oznaka kretao se iz smjera Mostara prema Stocu. U jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, te je skrenuo i udario u brdo.

Nakon udara u brdo, automobil se prevrnuo na krov. Suvozač je zadobio lakše tjelesne ozljede dok je na vozilu nastala znatna materijalna šteta. Iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info priopćeno je da je na lokalitetu Kvanja bila još jedna nesreća u kojoj nije bilo ozlijeđenih.

Do uklanjanja automobila s kolnika i okončanja očevida na ovom dijelu prometnice, prometovalo se naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Oko 15 sati zabilježili smo još jednu prometnu nesreću uz magistralnu cestu M-17. Prema informacijama do kojih je došao Bljesak.info vozač Opel kadetta je iz za sada neutvrđenih razloga sletio s kolnika u kanal pored ceste u naselju Put za Opine.

Prema neslužbenim informacijama ozlijeđenih nije bilo, a službenici PU Mostar su uradili očevid.

Inače, tijekom dana, zabilježili smo težu prometnu nezgodu u mjestu Sretnice i jednu manju nedaleko od Miljkovića na putu Mostar - Čitluk.

Kopirati
Drag cursor here to close