Vojvodina

Izvučena tijela utopljenih maloljetnika

Vijesti / Crna Kronika | 12. 07. 2015. u 12:03 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ronioci Žandarmerije pronašli su tijela dvoje od troje djece koji su se u subotu utopili u Tisi, prenosi RTS. Tijela četrnaestogodišnje djevojčice i jednog dječaka koji su se utopili u Tisi, pronađena su oko podneva.

Ronioci su tijela izvadili iz rijeke nedaleko od divlje plaže gdje su se djeca kupala. Tijelo jednog dječaka još nije pronađeno. Pretraga terena nastavljena je jutros oko 11 sati. Žandarmeriji će se pridružiti ronioci iz Sente, a pozvani su i svi ribolovci koji borave na rijeci da pomognu, tako da će potraga biti intenzivna.

Troje djece u subotu se utopilo u Tisi, u Novom Kneževcu, a kako su mediji prenijeli utopili su se devojčica stara 15 i dva dječaka od 12 i 13 godina. Prema pisanju medija, djevojčica je prva ušla u vodu, a kada se počela daviti za njom su krenuli dječaci sa namjerom da joj pomognu.

Načelnik policijske stanice Novi Kneževac Vojislav Šubarički kaže da su alarmirali žandarmeriju u Beogradu čiji je ronilački tim krenuo na lice mjesta, prenosi radio 021.

Tijelo još jednog dječaka pronađeno je danas oko 16 sati u Tisi, javila je televizija B92. Ostala dva tijela, 15-godišnje devojčice i dječaka koji su se utopili u Tisi, pronađena su oko podneva, prenio je RTS.
Kopirati
Drag cursor here to close