Makedonija

Istovremeni bombaški napadi na policijske postaje u Kumanovu i Tetovu

Vijesti / Crna Kronika | 10. 12. 2014. u 10:04 M.M.,

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Snažne eksplozije odjeknule su kasno sinoć istovremeno u blizini policijskih postaja u Kumanovu i Tetovu na sjeverozapadu Makedonije, potvrđeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova te zemlje, prenosi Anadolu Agency (AA).

Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Makedonije Ivo Koteski, izjavio je da su eksplozije odjeknule nedaleko od zgrada policijskih uprava u oba grada, ali nije pričinjena velika materijalna šteta niti je bilo ozlijeđenih. Policijski uviđaj i istražne radnje su u tijeku.

U međuvremenu, glasnogovornik policije uTetovu, Marjan Josifoski je rekao kako je sinoć odjeknula snažna eksplozija izvan objekta policijske stanice u tom gradu.

"Policajci koji su u to vrijeme bili u i oko zgrade izašli su na mjesto događaja, ali počinitelji napada nisu uočeni. Postrojba za borbu protiv terorizma radi na rasvjetljavanju ovog događaja", rekao je Josifoski.

On je dodao i da dijelovi eksplozivnih naprava nisu pronađeni. Istraga je u tijeku. Prema neslužbenim informacijama, bačene su ručne bombe čije su mete bile policijske postaje u Kumanovu i Tetovu. 

Kopirati
Drag cursor here to close