A6

Ispred hotela u Međugorju ukraden Audi

Vijesti / Crna Kronika | 28. 07. 2017. u 06:29 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je osam prijava (na području Mostara pet, na području Konjica jedna i na području Čitluka dvije).

U Policijsku postaju Čitluk obratio se D.V. (1985.) i prijavio da mu je tijekom noći od strane nepoznate osobe otuđeno vozilo marke Audi A6 dok se nalazilo parkirano ispred hotela 'Lux' u Međugorju. O ovome je poznat Odjel krim. policije kao i sve policijske ophodnje na terenu.

U Policijsku upravu Konjic obratio se J.M. (1972.) iz Konjica i prijavio da mu je od strane nepoznate osobe tijekom noći otuđeno vozilo marke Peugeot 307 dok se nalazilo parkirano u Ul. Kolonija u Konjicu. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije koji su ubrzo vozilo pronašli u navedenoj ulici u blizini TC Konzum.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja i to na području Mostara jedan, na području Konjica jedan i na području Prozora jedan prekršaj.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su četiri prometne nezgode i to na području Čapljine jedna, na području Čitluka jedna, na području Prozora jedna i na području Jablanice jedna u kojima su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, stoji u priopćenju županijskog MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close