monstruozno

Iračanin koji je silovao dječaka na bazenu: Nisam znao da je to zabranjeno, bio sam u krizi

Vijesti / Flash | 08. 02. 2016. u 20:10 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Silovanje dječaka na bazenu u Beču zgrozio je Austriju. Dječaka je napao irački migrant prije tri dana, a maleni je zbog ozljeda hitno prebačen u bolnicu. Policija je uhitila napadača, koji im je tijekom ispitivanja rekao kako mjesecima nije imao spolne odnose te kako je bio u krizi.

Također tvrdi kako nije imao pojma da je u Austriji silovanje zabranjeno te naglasio kako u Iraku ima ženu i kćer, piše heute.at.

Naknadno je otkriveno kako se radi o dječaku iz Srbije koji je s obitelji također migrirao u potrazi za boljim životom. Njegova majka Dunja rekla je kako je svoju djecu uvijek učila da se prema izbjeglicama odnose onako kako su se ljudi u Austriji odnosili prema njima kad su došli iz Srbije.

"Sada sam u potpunosti promijenila mišljenje. Žalim što sam djecu odgajala da s dobrodošlicom dočekuju migrante.

Ja sam samohrana majka petero djece, svi smo pod velikim stresom. Još je veći šok uslijedio kada je otkrio razloge silovanja. Nisam mogla vjerovati. To je jednostavno monstruozno. Kaže da je imao viška seksualne energije? Pa to je isto kao da je opljačkam banku jer nemam dovoljno novca.

Fizičke rane će zaliječiti, ali rane u duši neće nikada", rekla je majka, koja zahtijeva da 20-godišnji Iračanin nekoliko godina trune u zatvoru te da ga se nakon izdržavanja kazne deportira.

Kopirati
Drag cursor here to close