DODIK o zapošljavanju

Ima slobodnih radnih mjesta, ali ne i onih koji hoće raditi

Vijesti / Flash | 04. 10. 2015. u 10:17 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se u Trebinju sa vladikom zahuhumsko-hercegovačkim i primorskim Grigirijem, sa kojim je dogovorio realizaciju nekoliko projekata u Mostaru i Trebinju.

Izgradnja aerodromu u Trebinju priča je koju su skoro svi u gradu na Trebišnjici odavno zaboravili, prestali zbijati šale, ali ne i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je nakon sastanka sa vladikom Grigorijem, ponovo najavio realizaciju tog projekta.

''Bez obzira što se neki komično ili cinično osrvću na pitanja aerodroma u Trebinju, nikada nismo odustali od te ideje. Bilo je trenutaka kada je ukupna situacija nalagala da se tu zastane, ali mislim da ćemo u nekim narednim tjednima imati konkretne razgovore s jednom zainteresiranom kompanijom koja želi u javno-privatnom partnerstvu to uraditi, graditi i mi ćemo to prihvatiti ukoliko se to dogovorimo konkretne stvari s njima. Dakle, kao dokaz našeg neodustajanja, i kao hrana onima koji će već sutra naći za shodno da se tim na neki način odnose na jedna potpuno posprdan način'', kaže Dodik.


Dodik je, između ostalog, rekao i da u Republici Srpskoj ima viška radnih mjesta, ali ne i onih koji hoće raditi.

''Od Trebinja do Novog Grada, od Banja Luke do Bijeljine susrećem poduzeća i firme koje traže i imaju otvorene natječaje, ali se ljudi ne javljaju", kaže predsjednik Srpske, prenosi Slobodna Bosna.

Kopirati
Drag cursor here to close