Uhićeni nakon krađe

I nakon izvršenih više od 50 kaznenih djela, ponovno je uhićen nakon krađe

Vijesti / Crna Kronika | 24. 11. 2014. u 14:46 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Vlasenici uhitila je dvije osobe, od kojih je jedna od ranije poznata policiji, a nakon što su jutros u 2:25 sati izvršili tešku krađu na jednoj benzinskoj crpki u Vlasenici.

Po zaprimljenoj prijavi o ovom razbojništvu odmah su postupili policijski službenici koji su zatekli dvije osobe kako bježe s mjesta događaja. U neposrednoj blizini benzinske crpke policija je lišila slobode M.O., a ubrzo je uhićena i druga osoba koja je sudjelovala u izvršenju ovok kaznenog djela, B.L.

On je lišen slobode u podrumu jedne stambene zgrade gdje se i skrivao, priopćeno je danas iz CJB Bijeljina. Tijekom kriminalističke obrade, pronađeni su predmeti i alati koji su služili kao sredstvo za izvršenje djela, a M.O. i B.L. su u potpunosti priznali izvršenje pomenutog kaznenog djela.

Uhićeni će, nakon završene kriminalističke obrade, biti pušteni na slobodu, a protiv njih Okružnom tužiteljstvu Istočno Sarajevo podnijet će izvještaj o počinjenom kaznenom djelu teška krađa.

Samo tijekom ove godine B.L. je na području Centra javne bezbjednosti Bijeljina izvršio više od 50 kaznenih djela protiv imovine, a više puta je i osuđivan.

Kopirati
Drag cursor here to close