Srebrenica

I Ćamil Duraković dobio prijeteće poruke

Vijesti / Flash | 04. 10. 2016. u 15:21 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ćamil Duraković, načelnik Srebrenice i kandidat na lokalnim izborima za tu funkciju, dobio je prijeteće poruke na Facebooku. Prethodno, i drugi kandidat za načelnika općine, Mladen Grujičić, dobio je prijeteće poruke u kojima ga anonimna osoba upozorava da ga prati.

Duraković kaže da biti politički odgovoran sa sobom povlači posljedice javnog pritiska.

"Želim osuditi ove prijetenje koje je moj protukandidat dobio. Čuo sam da policija radi na tome i da su na tragu osobama koje su to učinile. Ali, to nije ništa manje i s druge strane. Poslao sam, čak i sliku osobe koja mi je prijetila, a koja se zove Dado Ilić", kaže Duraković za N1.

Dodaje da se ovakve stvari samo mogu osuditi i pozvati policiju da radi svoj dio posla.

"To je odvratna stvar koja se može dogoditi čovjeku i obitelji. Bez obzira na sve, želim se solidarizirati s njim i tko god je uputio takve prijetnje, treba odgovarati. S druge strane, to se čini i prema meni. Tako je to u životu. Ja i moja obitelj nismo ništa manje izloženi tome", dodao je načelnik Srebrenice.

Kandidat koalicije Zajedno za Srebrenicu Mladen Grujičić osvojio do sada 3.879 glasova dok Duraković ima 1.631 glas. Ttrka za načelnika Srebrenice, ali i sam sastav SO Srebrenica bit će neizvjesna do kraja.

 

Kopirati
Drag cursor here to close