Najava

Humanitarna akcija 'Njima je mnogo, a nama je sitnica'

Vijesti / Flash | 03. 08. 2011. u 08:52 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna akcija pod nazivom "Njima je mnogo, a nama je sitnica"", kojom se želi pomoći Javnoj i Pučkoj kuhinji u Mostaru, održat će se 5. i 6. kolovoza u vremenu od 8 do 19 sati.

Spomenutu humanitarnu akciju organizira nevladina humanitarna organizacija "Volonteri u gradu Mostaru", a akcija će se održati u Konzumu (na tržnici), tržnom centru "Bingo", u Tušu, Merkuru i Interexu.

Identične akcija već su provedene dva puta i tom prilikom je prikupljena značajna količina paketa. Akcija se sastoji u tome da se dvoje volontera nalazi na ulazu u tržni centar i dijele letke kupcima da ih upoznaju s akcijom, a na izlazu se nalazi još dvoje volontera s korpom u koju građani mogu ostaviti kupljene artikle za pomoć Javnoj i Pučkoj kuhinji u našem gradu, navodi se u priopćenju iz nevladine udruge "Volonteri u gradu Mostaru".

Ukoliko neko želi volontirati, iz spomenute udruge navode kako ih se može kontaktirati na e-mail adresu [email protected], ili na Facebooku gdje se nalazi grupa pod nazivom "Volonteri u Gradu Mostaru".

Kopirati
Drag cursor here to close