Crni scenarij

Hrvatska: Pronađeno tijelo Ivane Fogadić; obdukcija potvrdila da je riječ o Patriku

Vijesti / Crna Kronika | 09. 07. 2015. u 11:01 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema posljednjim, neslužbenim informacijama HRT-a, pronađeno je tijelo nestale Ivane Fogadić s varaždinske strane derivacijskog jezera hidroelektrane Čakovec. Tijelo su navodno pronašli ribiči.

U međuvremenu, policija je priopćila da je obavljeno prepoznavanje tijela pronađenog djeteta, te je nedvojbeno utvrđeno da se radi o petogodišnjem Patriku Fogadiću iz Totovca.

Obdukcija je pokazala da je je uzrok smrti utapanje.

Otkriveni su tragovi uz cestu, na nasipu, koji upućuju na to da je Ivana automobilom sletjela u kanal na ravnoj cesti pokraj derivacijskog kanala HE Čakovec. Automobil je završio u vodi, a ronioci su ga locirali na dubini od 5 do 8 metara.

Automobil je izvučen iz jezera. Razbijeno mu je vjetrobransko staklo i desno bočno staklo, zbog, policija nagađa, siline udara pri padu u vodu. U vozilu su pronađeni dokumenti Ivane Fogadić.

Ivana je sa sinom Patrikom iznenada nestala u noći s nedjelje na ponedjeljak, između 1 i 2 sata. Prije toga na profilu na Facebooku napisala je oproštajnu poruku iz koje se moglo naslutiti ono najgore - da će se sebi i sinu oduzeti život.

Kopirati
Drag cursor here to close