Novo rukovodstvo?

HDZ BiH odlučio: Izborni sabor stranke 25. travnja 2015.

Vijesti / Flash | 18. 12. 2014. u 16:04 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH na današnjoj sjednici u Kiseljaku predložilo je da se 12. izborni sabor te stranke održi 25. travnja 2015. godine.

Također, kako su priopćili iz HDZ-a BiH, predloženo je da se Središnji odbor stranke održi 20. ožujka 2015., godine, kako bi se moguće manjkavosti u statutu ispravile do samog izbornog sabora u travnju.

Predsjedništvo HDZ BiH na današnjoj je sjednici predložilo i da se Hrvatski narodni sabor (HNS) održi 20. veljače 2015. godine.

Na sjednici je razgovarano i o postizbornim aktivnostima te uspostavi vlasti na svim razinama.

HDZ BiH sa svojim koalicijskim partnerima iz HNS-a BiH, nakon provedenih izbora i izbornih rezultata, izrazilo je zadovoljstvo i provedbom aktivnosti uspostavljanja skupštinskog vodstva po onim županijama gdje HDZ BiH i HNS BiH imaju većinu u županijskim skupštinama.

Predsjedništvo HDZ-a BiH iskazalo je puno zadovoljstvo zbog provedenih rezultata izbora i izbora izaslanika po županijama.

Na sjednici je zaključeno da će u narednom razdoblju HDZ BiH pripremiti "Hrvatski odgovor" pretočen u dokument koji će biti smjernica budućem djelovanju HDZ-a BiH.

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović na sjednici je informirao Predsjedništvo HDZ-a BiH o danas održanom sastanku s otpravnikom poslova izaslanstva Europske unije u BiH Renzom Daviddijem i njihovom razgovoru o sadržaju zaključaka usvojenih na sastanku Vijeća za vanjske poslove u Bruxellesu, 15. prosinca, 2014. godine.

Predsjedništvo HDZ-a BiH dalo je potporu ovom projektu.

Prije početka sjednice, Čović, s ostalim članovima Predsjedništva HDZ-a BiH, obišao je štandove Mladeži Općinskog odbora HDZ-a BiH Kiseljak i PD "Pogorelica" te štandove udruge "Naša djeca" Kiseljak, štand Sestara služavki Malog Isusa, Frame Kiseljak i Centra za djecu s posebnim potrebama "Duga", koji su izložili svoje radove, a svi prilozi otišli su u humanitarne svrhe, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close