Stroge kontrole

Graničari uhitili državljanina BiH zbog silovanja

Vijesti / Crna Kronika | 29. 05. 2017. u 10:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Trebinje 29.5.2017. slobode su lišili S. E. (1974.), državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku zbog kaznenog djela 'Silovanje'.

Osoba je kontrolirana pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Klobuk i bit će predata nadležnom tijelu.

Na MGP Gradina pri ulasku u BiH 27.5.2017. slobode je lišen D. M. (1985.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Prijedoru zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Službenici PGP Orašje državljanina Republike Slovenije predali su pripadnicima Sudske policije Prijedor.

Službenici PGP Aerodrom Sarajevo 26.5.2017. slobode su lišili S. G. (1986.) jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Sokocu zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Državljanin BiH na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigao je letom iz Beograda. Predat je službenicima Sudske policije Okružnog centra sudske policije Istočno Sarajevo, priopćeno je iz Službe za informiranje GP BiH.

Službenici Postrojbe granične policije Izačić 26.5.2017. godine su otkrili pet državljana Češke Republike u ilegalnom prelasku državne granice. Kontrolirani su u graničnom pojasu na području Bihaća. Sukladno Zakonu o strancima, prekršajno su procesuirani i predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima na daljnje postupanje.

Kopirati
Drag cursor here to close