Zaustavljeni na granici

Gradiška: Policija uhitila 41-godišnjakinju zbog krijumčarenja cigareta

Vijesti / Crna Kronika | 05. 06. 2017. u 13:47 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Gradiška 2.6.2017. godine su spriječili krijumčarenje 1.665 kutija cigareta FM bez akciznih markica. Otkrivene su u namjenski napravljenom bunkeru graničnom kontrolom Peugeota, bh. registarskih oznaka, pri izlasku iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška.

Vozilom je upravljala M. D. (1976.), državljanka BiH. Krijumčarene cigarete i vozilo su privremeno oduzeti. Prema naredbi tužitelja Tužiteljstva BiH, protiv M. D. bit će dostavljeno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo 'Krijumčarenje'.

Dan ranije, 1.6.2017. službenici PGP Zvornik su spriječili nezakonit promet veće količine tekstilne robe iz Republike Srbije u BiH. Roba je otkrivena u Audiju, bh. registarskih oznaka, kojim je upravljala M. S. (1975.).

Bh. državljanka nije posjedovala dokumentaciju o podrijetlu robe. Prema naredbi tužitelja Tužiteljstva BiH, osoba i otkrivena roba su predati službenicima Uprave za neizravno oporezivanje BiH na daljnje postupanje, priopćeno je iz Službe za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close