PTSP

Gradačac: Uhićen Raif Begić koji se htio spaliti

Vijesti / Flash | 24. 04. 2014. u 06:51 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć oko 22 sata brzom intervencijom pripadnika PS Gradačac, uz asistenciju Policije MUP-a Tuzlanske županije, uhićen je Raif Begić, koji se prethodno polio benzinom i prijetio da će izvršiti suicid samozapaljenjem.

Jučer oko 10 sati Raif Begić upao je u urede administracije gradačačkog Doma zdravlja s kanistrom benzina koji je polio po sebi a potom se zatvorio u jedan od ureda, prijeteći da će izvršiti suicid i zahtijevajući razgovor s općinskim načelnikom.

Zaposleno osoblje odmah je napustilo zgradu uprave a objekt su osigurali pripadnici policijske stanice Gradačac , MUP-a Tuzlanske županije i vatrogasne jedinice Gradačac.

Nakon sinoćnjih bezuspješnih pregovora s općinskim načelnikom intervenirala je policija koja je brzom akcijom Begića uhitila i koji je potom prebačen na neuropsihijatriju u Tuzli.

Tijekom ovoga incidenta lakše je ozlijeđen jedan policajac a u uredu direktora Doma zdravlja pričinjena je manja materijalna šteta.

Kako Fena neslužbeno doznaje, Raif Begić je bivši pripadnik Armije RBiH, koji boluje od PTSP-a, a na ovakav čin se odlučio zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa između njega i gradačačkog Doma zdravlja kojem na ime zakupa poslovnog prostora duguje oko 13.000 maraka.

Kopirati
Drag cursor here to close