Vrijednost 15.000 KM

GP Karasovići: Albanci ''pali'' s 11 kilograma droge

Vijesti / Flash | 01. 12. 2015. u 10:15 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što se pohvalila da je proteklog vikenda zaplijenila 34 kilograma marihuane, dubrovačko-neretvanska policija u utorak je priopćila kako je nastavila niz velikih zapljena "trave" na granici, uhitivši dvoje Albanaca koji su u automobilu skrivali gotovo 11 kilograma te droge, javlja Hina.

Automobilom albanskih registracija taj 31-godišnjak i 35-godišnjakinja pokušali su ući u Hrvatsku na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići, no granična policija posumnjala je da krijumčare drogu, zbog čega je tražila sudski nalog za pretragu vozila.

U duplom dnu automobila pronađeno je 19 paketa s ukupno 10,8 kilograma marihuane, čija se cijena na narko tržištu procjenjuje na oko 600 tisuća kuna (oko 15.200 maraka). Uz kaznenu prijavu zbog zlouporabe droga oboje su sinoć pritvoreni u dubrovačko-neretvanskoj policiji.

Tijekom proteklog vikenda na dubrovačkom je području zaplijenjeno više od dva milijuna kuna ( 506.755 maraka) vrijednih 34 kilograma "trave", koju se pokušalo prokrijumčariti u Hrvatsku.

Prvo je u subotu pronađeno 11,3 kilograma marihuane u vozilu kojim su dvojica Crnogoraca pokušali prijeći granični prijelaz Klek, a druga je zapljena bila u nedjelju ujutro, kada je u automobilu 26-godišnjeg Crnogorca otkriveno 23 kilograma marihuane.

Kopirati
Drag cursor here to close