Pročitajte razloge

Glasnogovornik iz Srbije među pobunjenicima: Branim otadžbinu Rusiju

Vijesti / Svijet | 16. 09. 2014. u 12:03 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Jesam, otišao sam u Donbas da se borim protiv zla koje prijeti mojoj svetoj Otadžbini Rusiji... Došao sam među bracu, da podijelimo teret borbe protiv neljudi koji se klanjaju Sotoni, novcu, profitu i kojima je bitno da se predaju najnižim oblicima strasti, i zadovoljenju animalnih nagona... Nisam došao kao plaćenik, ne za novac, nego iz svjesnog uvjerenja da se mora postaviti brana zlu, inače će prevladati. Ko će, ako neću ja. Ko nam dođe, dobrodošao je. Ko ne želi, ne mora'', napisao je nekadašnji glasnogovornik MUP-a Srbije Radimir Počuča na Facebooku.

Počuča (44) je bivši novinar i voditelj te bivši glasnogovornik protuterorističke jedinice MUP-a Srbije, objavio je na svom profilu na Facebooku da je trenutno u Ukrajini.
Napisao je i kako nje uplašen najavom srpske vlade da neće tolerirati slučajeve odlaska srpskih građana na strana ratišta.

''I da, vratit ću se, ne brinite, spreman se suočiti s posljedicama svog postupka, otvorene duše, s osmjehom na licu, križ svoje Golgote odavno nosim, s Bogom u srcu. Nastavit ću boriti se za svoju Srbiju i odavde, gdje se bori i gine, ali makar čovjek se može suprotstaviti realnom i opipljivom zlu'', napisao je Počuča i poručio ''bijednicima koji kroje kojekakve priče po čarsiji'' da su ''crvi prašini, nevažni, jadni i nesvjesni svog mizernog postojanja''.

Počuča, koji se požalio kako nema više mogućnosti dodavati nove prijatelje na Facebooku zbog ''punog profila'', zahvalio se mnogima na riječima podrške, ali i na kritikama.

'' Srbija polako diže glavu u samopoštovanju, shvaća da je nitko neće obraniti od zla koje se nad njom nadvilo - od nje same... Pogledajte brata u nevolji pored sebe, pružite mu ruku, jer u ljubavi, slozi, veri u Boga nam je spas...'', napisao je Počuča, koji je prije pola godine pozivom s Facebooka zgrozio srbijansku javnost.

Naime, on je pozvao na linč Žena u crnom koje se otvoreno protive nacionalnoj netrpeljivosti i osuđuju zločine počinjene 90-tih uime srpstva.

Počuča je poznat i po snimci uoči emisije uživo kada kaže kako je ružan.

 

Kopirati
Drag cursor here to close