Paravan za prostituciju?

Erotske i senzualne masaže pod lupom policije

Vijesti / Flash | 26. 10. 2014. u 17:05 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vršitelj dužnosti osnovnog javnog tužitelja u Novom Sadu Zoran Jakovljević izjavio je kako je to tužiteljstvo podnijelo zahtjev policiji povodom sumnji da se iza pojedinih oglasa za erotsku masažu krije prostitucija.

''Tužiteljstvo je podnijelo zahtjev policiji za pružanje potrebnih obavještenja u pravcu utvrđivanja postojanja kaznenog djela posredovanje u vršenju prostitucije, koje predviđa Kazneni zakonik'', rekao je Jakovljević za portal Autonomija (www.autonomija.info).

Prema podacima novosadske policije, u tijeku ove godine otkriveno je ukupno 163 prekršaja u vezi sa odavanjem prostituciji u Novom Sadu.

Portal Autonomija je naveo da se sve veći broj žena i djevojaka 'nudi' u blizini magistralnih putova, ponajviše u okolini mjesta Kać kod Novog Sada, dok ih iz neposredne blizine kontroliraju i nadziru njihovi svodnici, prenosi Blic.rs.

Prije nekoliko godina policija je na ovoj ruti pronašla i djevojčicu od 13 godina, navela je Autonomija.

Taj portal je naveo i da u Novom Sadu posluje i salon koji nudi opuštajuću, sportsku, kraljevsku, čokoladnu, erotsku i druge vrste masaže, što je jedan od mnogih salona koji oglašavaju takve, ali i otvorene seksualne ponude.

Cijena opuštajućih masaža u kombinaciji sa masažom intimnih dijelova tijela, odnosno spolnog organa 'do vrhunca' u ukupnom trajanju od 30 minuta je oko 40 KM (2.400 dinara).

Senzualna masaža za parove traje oko dva sata i sadrži masažu čitavog tijela za oboje, uključujući i intimne dijelove 'do vrhunca', a salon kome nije navedeno ime 'gostuje' dva dana u tjednu i u Beogradu.

Kopirati
Drag cursor here to close