Mostar

Eksplozija u Fejićevoj ulici, dvije osobe hospitalizirane

Vijesti / Crna Kronika | 23. 04. 2014. u 15:06 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U popodnevnim satima došlo je do eksplozije u blizini kluba navijača ''Red Army'', koji se nalazi u Fejićevoj ulici u Mostaru.

Kako je potvrđeno za Bljesak.info iz RMC 'Dr. Safet Mujić' dvije su osobe lakše ozlijeđene.

Doznajemo kako su ozlijeđeni bolničkom osoblju kazali da su roštiljali kod kluba navijača mostarskog Veleža i da je, pri pokušaju paljenja vatre nepoznatom smjesom, roštilj eksplodirao.

Druge pak neslužbene informacije govore kako su eksplodirale dimne bombe koje su navijači u napuštenoj zgradi pripremali za predstojeće utakmice.

Očevid su obavili službenici PU Mostar.

Kako je dežurna tužiteljica u izjavi za Bljesak.info kazala oko 16 sati je PU Mostar obaviještena o eksploziji u napuštenoj zgradi nekadašnje 'Jugobanke'.

"Policija je osigurala mjesto događaja, a na očevid su izašli službenici Odjela krim policije (OKP), te protupožarne zaštite. Ovom prilikom dvije osobe su liječnički zbrinute i zadržane u RMC 'dr. Safet Mujić'", kazala je tužiteljica. 

Obavljen je očevid u prisustvu tužiteljice, te se provode dalje istražne radnje kako bi se utvrdio točan uzrok eksplozije do koje je, neslužbeno se saznaje, došlo prilikom spravljanja smjese za dimnu bombu.

Kopirati
Drag cursor here to close