Počinju radovi

Eksperiment više neće plivati

Vijesti / Politika | 01. 12. 2015. u 13:22 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Vodovod u srijedu počinje radove kojima će se riješiti problem oborinskih voda u naseljima Piramida i Eksperiment.  

''Kad je riječ o navedenoj problematici, Grad Mostar i Vodovod Mostar su mnogo ranije procijenili važnost rješavanja problema odvodnje u ovom dijelu grada. Pri tome napominjemo da ima dijelova grada sa sličnim problemima zbog čega ne želimo favorizirati pojedine lokacije'', rečeno je iz mostarskog Vodovoda za Bljesak.info.

Kako je rečeno iz Vodovoda, koji je ugovor o ovim radovima prije deset dana potpisao s Gradom Mostarom, radovi počinju 2. prosinca.

''Planirani završetak radova je period od 40 radnih dana. U ovaj rok nisu uključene eventualne vremenske neprilike'', rečeno je iz Vodovoda.

Stanovnici ovog naselja smatraju da je krajnje vrijeme da se počne s radovima jer nekoliko puta godišnje zbog loših odvoda znaju poplivati. Zadnji put su poplivali u listopadu ove godine.

Stanovnik ovog naselja za Bljesak.info je rekao kako Grad Mostar ne treba navoditi nedostatak novca kao razlog čekanja za početak ovih radova. Tvrdi kako je stavka  ''Rješavanje oborinskih voda Piramida – Eksperiment'' u iznosu od 150.000 KM uvrštena u proračun Grada Mostara i za 2014. i 2015. godinu.

''Projekt koji obuhvaća polaganje nove cijevi koja bi se položila od Piramide preko Eksperimenta do spajanja na kolektor u ulici Stjepana Radića kod bivšeg Mercatora, (danas Konzuma) je završen. Tako bi se oborinske vode odvele preko kolektora kroz ulicu Stjepana Radića, zatim pored hotela Mostar i dalje do Neretve'', objašnjava naš čitatelj koji kaže kako već nekoliko godina ''pritišće'' sve odgovorne da se problem oborinskih voda riješi.

Kopirati
Drag cursor here to close