Mostar

Egipatsko selo: Šteta do pet tisuća KM, uzrok požara cigareta

Vijesti / Flash | 26. 01. 2016. u 10:07 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Šteta nastala u požaru koji je zahvatio Dječji dom ''Egipatsko selo'' iznosi oko 4 – 5 tisuća KM'', rekao je za Bljesak.info ravnatelj ove ustanove Ćamil Ramić.

Ramić je rekao kako je izgorjela prostorija u kojoj borave odrasli štićenici ovog doma, te kako su dvije prostorije zadimljene. Rekao je kako su štićenici iz prostorije koja je izgorjela premješteni u zamjenske prostorije.

''Uzrok požara se sa sigurnošću ne može reći. Inspektori policije su uradili očevid i najvjerojatnije je cigareta zapalila spužvu'', rekao je Ramić, koji se nada kako će uskoro obnoviti oštećenu prostoriju.

Podsjećamo, požar je buknuo u ponedjeljak, a na mjesto događaja odmah su izašli vatrogasci i policija.

''25. siječnja 2016.godine, oko 15,35 sati, djelatnici policije su primijetili požar na jednom od bungalova dječjeg doma ''Egipatsko selo'' u ul. M.Tita u Mostaru. Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici Vatrogasne postrojbe koji su uspjeli ugasiti požar. U ovom požaru izgorjele su dvije prostorije, dok ozlijeđenih nije bilo. Na licu mjesta izvršen je očevid'', stoji u priopćenju MUP-a HNŽ-a.

Dječji dom ''Egipatsko selo'' u Mostaru postoji preko deset godina i skrbi o djeci bez roditeljskog staranja. Svoje utočište i dom ovdje su pronašla djeca iz cijele BiH, uključujući i djecu s posebnim potrebama.

Kopirati
Drag cursor here to close