Policija na Kravicama

Ecstasy i trava u Kinder jajima, speed na CD-u: Privedeni Čapljinci i Ljubušaci

Vijesti / Crna Kronika | 29. 07. 2015. u 10:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 24/25. srpnja 2015. godine policijski službenici OKP PU Ljubuški u suradnji sa policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH, proveli su planiranu akciju kodnog naziva 'Elektron' u cilju pronalaska opojnih droga i hvatanja počinitelja koji se bave proizvodnjom i prodajom opojnih droga.

Akcija je provedena na području općine Ljubuški na lokalitetu vodopad Kravice, gdje se održavao festival elektronske glazbe.

Prilikom kontrole i pregleda osoba inicijala D.V. rođen 1975. godine iz Čapljine, Ž.R. rođen 1973. godine iz Ljubuškog, M.P. rođen 1993. godine iz Čapljine i A.K. rođen 1993. godine iz Ljubuškog isti su bez izričitog protivljenja policijskim službenicima predali određenu količinu opojnih droga koju su imali kod sebe i to:

- Plastična kutija 'Kinder jaje' u kojoj je pronađeno 10 smotuljaka u kojima se nalazi bijela praškasta tvar koja asocira na opojnu drogu tipa speed.

- Plastična kutija Kinder jaje u kojoj je pronađeno 5 tableta crvene boje koje asociraju izgledom na opojnu drogu ecstasy.

– Prozirna PVC vrećica u kojoj je pronađeno 5 komada tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ecstasy.

- Staklena tegla u kojoj je pronađena zeljasta tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

- Bijela PVC vrećica u kojoj je pronađena zeljasta tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

- PVC smotuljak u kojem je pronađena praškasta tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed.

- Dva omota CD na kojima je pronađena manja količina bijele tvari pripremljena za upotrebu koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed.

Sve naprijed navedene osobe su lišene slobode i nad istima je zavedena kriminalistička obrada zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela iz članka 239 stavak 3 KZ F BiH.

O svim poduzetim mjerama i radnjama blagovremeno je izvješćivan dežurni Županijski tužitelj u Širokom Brijegu, navedeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close