istraga u tijeku

Dvije žene preminule u prometnoj nesreći kod Banja Luke

Vijesti / Flash | 23. 03. 2015. u 09:59 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije žene preminule su od ozlijeda zadobijenih u prometnoj nesreće koja se dogodila jučer na regionalnom putu Banja Luka-Bronzani Majdan. U sudaru vozila "peugeot“ i "opel corsa“ ozlijede zadobile su suputnice u "opelu“ Radmila Šešić (1948.) i Borislavka Mijatović (1939.) iz Banja Luke.

Ozlijeđene su, nakon prometne nezgode prebačene u Univerzitetsku bolnicu-Klinički centar Banja Luka, gdje im je ukazana liječnička pomoć, a od posljedica zadobivenih ozlijeda su preminule, potvrđeno je danas iz Okružnog tužiteljstvo Banja Luka. Do ove prometne nesreće je došlo u Ulici Đure Damjanovića, oko 15.50 sati.

Vozilom "peugeot“ upravljao je Đorđe Tomić (1982.) iz Banja Luke, a za volanom "opel corse“ bio je Rade Mijatović (1944.) iz Banja Luke. Uviđaj na licu udesa obavila je dežurna tužiteljica Okružnog tužiteljstva Banja Luka Gordana Lončar, zajedno s ovlaštenim službenim osobama Policijske stanice za sigurnost prometa Banja Luka.

Naređeno je da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja radi rasvjetljavanja svih okolnosti prometne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela nastradalih koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Kopirati
Drag cursor here to close