Dojava

Duge cijevi u Brčkom zbog lažne uzbune

Vijesti / Flash | 05. 05. 2015. u 09:37 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podaci do kojih je policija Brčko distrikta došla u kriminalističko-obavještajnom sektoru, a koji se mogu dovesti u vezu za sigurnošću objekata koji se posebno štite, nisu bili istiniti, izjavio je danas glasnogovornik brčanske policije Halid Emkić.

Prema njegovim riječima, policija je u skladu s predviđenim procedurama odmah reagirala na podatke do kojih je kriminalističko-obavještajni sektor došao u nedjelju uvečer, 3. svibnja, te su uz uvažavanje i aktualne sigurnosne situacije u BiH hitno poduzete dodatne operativno-taktičke mjere iz sektora najviše razine zaštite i sigurnosti objekata i osoba koji se posebno štite u Brčko distriktu.

"Istražne aktivnosti koje je policija poduzela rezultirale su identifikacijom izvora navedenog podatka. Međutim, nakon provedene kriminalističke obrade utvrđeno je da je taj podatak neistinit", rekao je Emkić novinarima.

Srna navodi kako su sve važnije institucije u Brčkom u ponedjeljak osiguravali pripadnici Jedinice za podršku policije distrikta, koji su bili naoružani "dugim cijevima".

 

Kopirati
Drag cursor here to close