Lišeni slobode

Državljanin BiH uhićen zbog pranja novca i porezne utaje

Vijesti / Crna Kronika | 06. 01. 2017. u 16:43 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo 5.1.2017. su zadržali bh. državljanina I. H. (1978.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Državna agencija za istrage i zaštitu zbog kaznenog djela 'Organizirani kriminal' u vezi s kaznenim djelima 'Pranje novca', 'Porezna utaja' i 'Carinska prijevara'. Osoba je na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigla letom iz Istanbula. I. H. je predat službenicima SIPA-e.

Službenici Postrojbe granične policije Gradiška 6.1.2017. godine slobode su lišili R. R. (1980.), državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sanskom Mostu zbog kaznenog djela 'Teška krađa'.

Osoba je kontrolirana prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradina. R. R. je predat službenicima Sudbene policije Sanski Most.

Na Graničnom prijelazu za pogranični promet Zvornik pri izlasku iz BiH slobode je lišen M. T. (1963.) jer ga je potraživao Centar javne bezbjednosti Zvornik zbog kaznenog djela 'Ugrožavanje sigurnosti'. Službenici PGP Zvornik državljanina Republike Srbije su predali pripadnicima CJB Zvornik, navodi se iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close