Identifikacija vozila

Države regije se uvezuju u borbi protiv auto-kriminala

Vijesti / Flash | 27. 10. 2016. u 16:42 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Priručnik za identifikaciju vozila'', novi je korak suradnje država okruženja u borbi protiv auto-kriminala.

Priručnik je rezultat suradnje Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, Ministarstva sigurnosti BiH, Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije i Ministarstva unutarnjih poslova Crne Gore.

Izrada priručnika predstavlja rezultat poduzetih aktivnosti u okviru projekta Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH pod nazivom ''Razvijanje suradnje i jačanje prevencije u borbi protiv krijumčarenja i trgovine ukradenim vozilima 2015 - 2016. godina''.

Direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsad Vilić danas je na predstavljanju priručnika ukazao je na značaj zajedničkog rada te istaknuo da će stvoriti bolje uvjete za borbu protiv auto-kriminala.

Kazao je da će služiti u praktičnom radu svih policijskih službenika, tužitelja, sudaca i drugih službenika koji neposredno sudjeluju u borbi protiv auto-kriminala, kao i polaznicima policijskih akademija kao stručna literatura za njihovo bolje osposobljavanje u budućem poslu, priopćeno je iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close