Razbojništva

Drežnica: Nasred ceste ukradeno 3000 KM; U Jablanici pucnjava na vlasnika firme

Vijesti / Crna Kronika | 03. 03. 2015. u 12:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MUP HNŽ je u nedjelju zabilježio jedno razbojništvo i jedan pokušaj razbojništva u večernjim satima.

Kako je priopćeno za Bljesak.info iz ove policijske institucije u pirgradskom naselju Drežnica, sjeverno od Mostara dogodilo se razbojništvo nad ženskom osobom A.M.

Prema navodima iz prijave, na lokalnoj cesti Zagreblje-Drežnica A.M. je zaskočila njoj nepoznata maskirana osoba dok je bila u društvu dva člana obitelji (muška i ženska osoba).

Nepoznati muškarac je oteo torbu u kojoj su se pored osobnih stvari, nalazili dokumenti i novac u iznosu od oko 3100 KM. Inače, kako je priopćeno, A.M. radi u poslovnici kladionice BH Play i u trenutku napada vraćala se sa posla.

Napad se dogodio u 22:15 sati. Policija radi na utvrđivanju iskaza, te provodi dalje mjere i radnje kako bi se ovaj slučaj rasvijetlio u potpunosti.

Što se tiče drugog događaja, iste večeri oko 22:20 sati u Jablanici se dogodio pokušaj razbojništva. Prema ustupljenim informacijama iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info dvije muške osobe su prepriječile put vlasniku firme 'Voćepromet' iz Jablanice Jusuf Dž.

Uz prijetnju upotrebe pušaka koje su sa sobom nosili razbojnici, od Jusuf Dž. su tražili novac. Međutim, kada je Jusuf Dž. rekao da nema novca i kada se dao u bijeg, razbojnici su ispalili tri metka, ali na sreću nijedan nije pogodio vlasnika firme.

Nakon toga razbojnici su pobjegli, a slučaj je prijavljen policiji koja je uradila očevid i koja je pronašla čahure ispaljenih metaka. Uzeta je izjava, te se vrše dalje mjere i radnje kako bi se razriješio ovaj slučaj.

Kopirati
Drag cursor here to close