Dragan Paravinja progutao tri žileta

Vijesti / Flash | 18. 12. 2014. u 14:06 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragan Paravinja završio je u utorak popodne u šibenskoj Općoj bolnici nakon što je progutao žilete za brijanje kupljene u zatvorskoj trgovini, neslužbeno doznaje portal ŠibenikIN.

U šibenskoj Općoj bolnici potvrdili su da su tog dana primili pacijenta iz šibenskog zatvora, ali sukladno zakonu o zaštiti prava pacijenata nisu mogli reći ništa detaljnije.

Prema informacijama kojima raspolaže ŠibenikIN , Paravinja je u utorak prvo prepraćen u bolnicu tijekom popodneva. Nakon tretmana na hitnoj pomoći vratili su ga u zatvor, no kako se opet žalio na bol, navečer su ga vratili u bolnicu gdje je rendgen pokazao da u sebi ima tri žileta.

U ministarstvu pravosuđa, Odjelu za zatvorski sustav, nisu htjeli komentirati događaj. U šibenskoj Općoj bolnici rekli su tek toliko da su osobu iz zatvora zbrinuli i otpremili u drugu zdravstvenu ustanovu, vjerojatno u Zagreb u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj.

Podsjetimo, Draganu Paravinji ponovno se sudi pred šibenskim Županijskim sudom zbog pokušaja silovanja i ubojstva maloljetne Drnišanke Antonije Bilić.

Kopirati
Drag cursor here to close