Posušje

Dojavili da je bomba u diskoteci jer ih redari nisu pustili unutra

Vijesti / Crna Kronika | 12. 05. 2014. u 12:13 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju u 00:24 h PU Posušje zaprimila je prijavu da je u diskoteci „Gaudeamus“, koja se nalazi u Vukovarskoj ulici u Posušju, postavljena bomba.

Odmah po zaprimljenoj prijavi o navodima iz iste izvijestili smo dežurnog županijskog tužitelja koji je naredio evakuaciju diskoteke, što je i učinjeno.

Tijekom evakuacije diskoteke policijski službenici PU Posušje došli su do saznanja da su redari, ranije te večeri, zabranili ulazak u diskoteku dvojici neprikladno odjevenih muškaraca nakon čega su se isti udaljili s vozilom marke Opel Astra, BH registarskih oznaka.

Policijski službenici ubrzo su primjetili navedeno vozilo u blizini diskoteke te su lišili slobode vozača i suvozača, I. Ć. (36) i M. G. (32), oba iz Sovića, općina Grude.

U službenim prostorijama PU Posušje nad istima je izvršeno alkotestiranje – kod I. Ć. (36) je izmjereno 1,52 ‰ a kod M. G. je izmjereno 2,58 ‰ alkohola u dahu.

Jučer, nakon što su se I. Ć. (36) i M. G. (32) otrijeznili, nad istima je izvršena kriminalistička obrada zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo Lažno prijavljivanje iz čl. 347. KZ-a FBiH.

Nakon kompletiranja dokumentacije PU Posušje podnijet će Županijskom tužiteljstvu odgovarajuće Izviješće o počinjenom kaznenom djelu, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close