Tko je tko?

Dodik neće pod ledenu vodu, a Lipovača pojma nema

Vijesti / Flash | 27. 08. 2014. u 10:07 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nije danas pokazao zanimanje da prihvati Ledeni izazov, na koji ga je pozvao premijer Unsko-sanske županije Hamdija Lipovača.

''Tko je Hamdija Lipovača? Nemam pojma'', kratko je ustvrdio Dodik na pitanje novinara hoće li prihvatiti Ledeni izazov te odbio dalje o ovoj temi razgovarati.

Lipovača je jučer prihvatio Ledeni izazov na kojeg ga je pozvalo više osoba te je potom ''izazvao'' Milorada Dodika, predsjednika RS-a i SNSD-a uz riječi: Mile nemoj da me osramotiš!.

Pored njega, pozvao je i svog stranačkog kolegu Damira Hadžića, kao i načelnika Bihaća Emdžada Galijaševića. No, Hamdija Lipovača pokazao je kako baš i ne zna koje dužnosti obnaša Hadžić, ministar prometa BiH, rekavši da je on ministar industrije. Galijaševiću je pak poručio da se može politi gemištom.

 

Izazov je prihvatio i lider HDZ-a BiH Dragan Čović, koji je izazvao predsjednika mostarskog ogranka svoje stranke Slađana Bevandu i visokog predstavnika u BiH Valentina Inzka.

Ledeni izazov je pokrenut u svijetu kako bi se skrenula pažnja da se pomogne ljudima koji boluju od amiotrofične lateralne skleroze.

Kopirati
Drag cursor here to close