Dodik i Izetbegović ne mogu jedan bez drugog
Govedarica
OBJAVA: Četvrtak, 18. svibnja 2017. 14:30
IZVOR: Fena
AUTOR: A.M.
Dodik Bakir Kafanski
0

Dodik i Izetbegović u politici ne mogu opstati jedan bez drugog, smatra Govedarica

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica tvrdi da Milorad Dodik i Bakir Izetbegović ne mogu opstati na političkoj sceni jedan bez drugog, te ih upozorava da zaustave priče kojima šire strah kod građana, umjesto da im omoguće bolji život i perspektivu u budućnosti.

''Opet je krenuo medijski obračun Dodika i Izetbegovića. I to se uvijek događa kada je poljuljan politički rejting jednog od njih ili obojice'' naveo je Govedarica.

Izetbegović i Dodik treba da, kaže, zaustave spomenuti medijski rat, kojim žele da skrenu pozornost javnosti s gorućih ekonomskih problema.

''Oni moraju vidjeti kako da se omogući perspektiva za sve građane u BiH, kako i RS i FBiH ne bi ostale samo prazne ljušture sa starim stanovništvom'' rekao je lider SDS-a.

Ukazao je i da je pitanje revizije presude BiH protiv Srbije u Međunarodnom sudu pravde u Hagu završeno, što je 'veliki Izetbegovićev poraz', na šta je ukazivao i onda kada je revizija zatražena, jer, kako tvrdi, takvo razmišljanje vodi k političkom debaklu.

''BiH može živjeti samo na daytonskim principima, koji omogućavaju mir i stabilnost, kao osnovne pretpostavke da se gradi bolji život za građane i njihov opstanak na ovim prostorima'', zaključio je predsjednik SDS-a.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.