Poguban otkaz

Dobio otkaz na poslu: Ubio dvije osobe, a zatim i sebe

Vijesti / Crna Kronika | 24. 09. 2014. u 07:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedavno otpušteni radnik kompanije UPS ubio je jučer dvojicu supervizora, a potom i sebe, u postrojenju UPS-a u kojem je radio u Birminghamu, u američkoj saveznoj državi Alabama. Ubojica, koji je u trenutku napada nosio braon uniformu UPS-a, dobio je otkaz jučer, priopćila je policija, navodeći da njegov motiv za sada nije poznat.

Kako je javio Reuters, policajci su na licu mjesta, u postrojenju UPS-a nedaleko od birmingenskog aerodroma, pronašli tijela dvojice supervizora u blizini tijela napadača, koji je sebe usmrtio vatrenim oružjem nakon što se dovezao SUV vozilom marke "Honda", priopćila je policija, prenosi Fena.

"Kada su ti ljudi danas došli na posao nisu mogli ni da pretpostave da će im to biti posljednji dan na Zemlji", rekao je šef birmingenske policije A.C. Roper.

Policija je na mjestu zločina pronašla i pištolj za koji pretpostavlja da je bio oružje koje je koristio napadač, prenosi Tanjug. U trenutku napada u zgradi UPS-a, poznate kompanije koja se bavi dostavama, bilo je još najmanje 10 osoba, ali nitko nije ozlijeđen, dodaje policija, navodi Fena.

Kopirati
Drag cursor here to close