Gornji Vakuf

Djevojčica pronađena vezana u nasadu malina, policija vrši istragu

Vijesti / Crna Kronika | 25. 08. 2014. u 12:16 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak u 20:40 sati putem telefona u PS Gornji Vakuf - Uskoplje prijavljeno je da je u mjestu Voljevac, općina Gornji Vakuf - Uskoplje u nasadu malina vlasnika A.Š. pronađena maloljetna ženska osoba rođena 1999. godine iz susjednog mjesta Zastinje, općina Gornji Vakuf - Uskoplje.

Prilikom pronalaska ista je bila u besvjesnom stanju, a noge i usta su joj bila zavezani trakom. Na mjesto događaja odmah je upućena policijska patrola koja je osigurala mjesto događaja, dok je oštećena prevezena u Dom zdravlja Gornji Vakuf - Uskoplje, gdje joj je pružena medicinska pomoć i konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Očevidne i druge radnje na utvrđivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela i otkrivanju izvršitelja poduzimaju službenici Sektora krim policije SKP MUP-a SBŽ Travnik.

Kako je priopćio glasnogovornik Uprave policije MUP-a SBŽ Rusmir Prohan za Bljesak.info, tijekom jučerašnjeg dana privedeno je nekoliko osoba na saslušanje povodom ovog događaja.

"Još nemamo u potpunosti opis izvršitelja, ali mislim da bi istragom koja je u tijeku ovaj slučaj mogao biti završen u narednih dan-dva", kazao je Prohan za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close