Tragičan kraj

Dječaka usmrtila betonska ploča

Vijesti / Crna Kronika | 06. 03. 2015. u 23:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aldvin Čehić, mještanin Donje Ljubije kod Prijedora, preminuo je u kolima hitne pomoći na putu prema Prijedorskoj bolnici od ozljeda zadobivenih kada se, tijekom igre, na njega stropoštala betonska ploča od šupe. Nesreća se dogodila u petak oko 18 sati, samo 20-ak metara od Aldvinove obiteljske kuće, a sve je počelo bezazlenom igrom.

Aldvin se igrao sa braćom Denisom i Amorom, a u jednom trenutku ploča je pala na dječaka, te je po oca odmah otišao najmlađi Denis. Arnel Čehić, otac smrtno stradalog dječaka, kaže da je slika bila stravična, te je uz pomoć susjeda uspio podići betonsku ploču. Vidjevši da dječak nije pri svjesti, otac mu je dao umjetno disanje, a dječak je u jednom trenutku povratio, ali se nije budio.

Za nekoliko minuta stiglo je vozilo hitne pomoći, međutim sve što su liječnicii u bolnici mogli uraditi je konstantirati smrt. Tragično stradali dječak bio je učenik petog razreda Osnovne škole "Mladen Stojanović" u Donjoj Ljubiji.

Na licu mjesta trenutno se nalazi policija, a u subotu ujutro bit će obavljen očevid, najvjerojatnije u prisustvu dežurnog tužitelja okružnog tužiteljstva iz Banje Luke. Kako 'Dnevni avaz' saznaje, bit će obavljena i obdukcija tijela stradalog dječaka.

Ono što je tragično u cijeloj ovoj priči je da otac Arnel ne zna kako i od čega će ukopati svoje rođeno dijete. Naime, sada već četveročlana obitelj Arnela i Mirjane Čehić živi od 105 KM dječjeg doplatka i povremenog Arnelovog nadničenja.

Kopirati
Drag cursor here to close