Čudan hobi

Dječaci ukrali tri Golfa i otimali torbice u vožnji

Vijesti / Crna Kronika | 04. 12. 2014. u 11:08 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvojica maloljetnika uhićena su nakon što je otkriveno da su krali Golfove u Banja Luci i Laktašima, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Banja Luka.

Maloljetnici su zatečeni u mjestu Hadžići, u općini Oštra Luka, pored putničkog vozila marke Golf 2.

Daljim prikupljanjem informacija i dokaza, došlo se do saznanja da su, 1. i 2. prosinca ove godine, izvršili tri kaznena djela oduzimanje motornog vozila, na način da su iskoristili nepažnju vlasnika koji su ostavili ključeve u vozilima.

Kaznena djela su izvršena u ulici Krajiških brigada, u mjestu Stričići kod Banja Luke i u mjestu Trn u općini Laktaši.

Sva tri putnička vozila marke Golf 2 su pronađena, a u jednom od njih bila je i automatska puška. Vozila su nakon izvršenog uviđaja vraćena vlasnicima.

Maloljetnici se također sumnjiče da su, 2. prosinca ove godine, u mjestu Kuljani, s otuđenim Golfom 2, izvršili kazneno djelo teška krađa na naročito drzak ili opasan način, jer su iz vozila u pokretu s ramena oštećene istrgnuli žensku torbu u kojoj se nalazio novac, zlatni nakit i osobne stvari.

O svim poduzetim mjerama prema maloljetnicima upoznat je tužitelj za maloljetnike Okružnog tužiteljstva Banja Luka, a dalje mjere i radnje prema njima poduzimat će se prema odredbama Zakona o zaštiti i postupanju s djecom i maloljetnicima u kaznenom postupku.

Kopirati
Drag cursor here to close