Iz malena se trn...

Dječaci ukrali dva Golfa

Vijesti / Crna Kronika | 27. 11. 2015. u 12:20 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri maloljetne osobe u četvrtak su u 13.30 sati iz ulice Safeta Zajke, općina Novi Grad Sarajevo, ukrale vozilo VW Golf 3', vlasništvo K.A. iz Sarajeva.

Policijski službenici Jedinice za promet u toj ulici, po dojavi, zaustavili su i kontrolirali motorno vozilo kojim je upravljao maloljetni O.S. (1998.) s kojim su se u vozilu nalazili maloljetnici R.M. (2000.) i O.M. (1997.) svi nastanjen u Sarajevu.

U neposrednoj blizini pronađeno je i putničko vozilo VW Golf 2 u kojem su se nalazile dvije osobe koje su se pokušale udaljiti s mjesta događaja, a u čemu su ih spriječili policijski službenici.

Izvršenim legitimiranjem utvrđeno je da se radi o maloljetnicima A.E. (2000.) i O.S. (2000.) oba nastanjena u Sarajevu.

Policijski službenici su provjerama utvrdili da je to vozilo tri dana ranije ukradeno iz ulice Toplička, općina Živinice.

O tome je obaviješten tužitelj Kantonalnog tužiteljstva u Sarajevu, a maloljetnici su uhićeni zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teška krađa.

Nakon završenih uviđaja, uz suglasnot tužitelja u Sarajevu i suca za perthodni postupak Općinskog suda u Sarajevu, vozila su vraćena vlasnicima, priopćeno je iz Sarajevskog MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close