Livno-Tomislavgrad

Direktor mostarskog Crvenog križa doživio tešku nesreću

Vijesti / Crna Kronika | 20. 10. 2014. u 08:34 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak u 11:25 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom pravcu Livno-Tomislavgrad, u mjestu Privala, naveo je MUP HBŽ. U ovoj nesreći jedna je osoba zadobila teže ozljede, a na vozilu je nastala veća materijalna šteta.

A.K., rođen 1969. godine iz Mostara je upravljajući vozilom Seat Altea izgubio nadzor nad istim, te sletio s kolnika pri čemu je zadobio teže tjelene ozljede.

Vozilom hitne pomoći ozlijeđeni je prevezen u Dom zdravlja Tomislavgrad, potom u Medicinski centar Livno. Nakon hospitalizacije u Livnu, osoba A.K. je zbog težine ozljeda prebačen dalje u Mostar. Očevid prometne nezgode su obavili djelatnici PP Tomislavgrad.

Kako je u ponedjeljak priopćeno iz MUP-a HBŽ za Bljesak.info utvrđeno je da je do samoslijetanja vozila došlo uslijed neprilagođene brzine uvjetima na cesti i skliskog kolnika. Iako je došlo do velike materijalne štete i teško ozlijeđene osobe, dežurni tužitelj nije naredio izuzimanje vozila radi vještačenja.

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Bljesak.info priopćeno je da je pacijent A.K. (1969.) hospitaliziran na Jedicini intenzivnog liječenja SKB Mostar. U ovom trenutku njegovo zdravstveno stanje je stabilno iako je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Bljesak.info došao je do saznanja da se radi o Alenu Kajtazu, direktoru Crvenog križa Mostar. U prometnoj nesreći zadobio je izuzetno teške ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close