izbori

Diana Zelenika kandidatkinja za predsjednicu HDZ 1990

Vijesti / Flash | 20. 04. 2016. u 09:35 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članstvo HDZ-a 1990 će na Izbornom saboru, zakazanom za 7. svibanj, birati novo rukovodstvo stranke.

Diana Zelenika je u srijedu, 20. travnja, podnijela kandidaturu Izbornom povjerenstvu HDZ-a 1990 za predsjednicu stranke.

‘’Cijeli svoj život podredila sam čovjeku i nesebično se trudim biti mu na usluzi, izliječiti ga, podići mu kvalitetu života i produžiti životni vijek“, kaže Zelenika te dodaje kako je upravo HDZ 1990 nastao kao lijek i odgovor na naglašenu bolest demokracije i evidentan izostanak zaštite nacionalnih interesa Hrvata u BiH.

‘’Stranka je veliki organizam, koji nailazi na brojne poteškoće i probleme, a uzročnici su i vanjski i unutarnji“, medicinskim žargonom pojašnjava Zelenika, koja je uvjerena kako će na osnovu bogatog profesionalnog i političkog iskustva, povesti HDZ 1990 i hrvatski narod u bolje sutra.

‘’Poslije 25 godina uspješne karijere liječnice i deset godina zapaženog političkog staža, osjećam se iskusnom, spremnom i sposobnom, odrediti pravu dijagnozu, provesti odgovarajuću terapiju i povesti našu „Devedesetku“ u bolji život“, zaključila je Diana Zelenika, kandidatkinja za predsjednicu HDZ-a 1990.

Ovo je prva službena kandidatura za čelnu poziciju HDZ-a 1990, a kandidacijski postupak je otvoren do 25. travnja, navodi se u priopćenju ove stranke.

Kopirati
Drag cursor here to close