HBŽ

'Devedesetka' traži ostavku Bagarića

Vijesti / Flash | 09. 02. 2016. u 11:15 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski odbor HDZ-a 1990 Hercegbosanske županije (HBŽ) smatra kako je za loše rezultate rada Skupštine HBŽ-a najodgovorniji predsjednik tog tijela Robert Bagarić.

"Svi oni koji prate politička zbivanja u našoj županiji upoznati su s činjenicom kako ova županija ima najmanji broj realiziranih mjera u 2015. godini, najmanji broj usvojenih zakona, nije usvojila ni program rada za 2015. godinu. Niti 2016. godina nije ništa bolja. U 2016. godini Skupština HBŽ-a nije usvojila program rada, niti je usvojila proračun, što je izravno kršenje zakona i poslovnika koji je sama donijela", navodi se u priopćenju za javnost HDZ-a 1990.

Dodaje se kako je za nerad najodgovorniji sam predsjednik Skupštine HBŽ-a, koji, tvrde iz HDZ-a 1990, nema kapacitet voditi najviše zakonodavno tijelo u Županiji.

CCI odgovorio Bagariću: Objasnite katastrofu u HBŽ

"Ovom prilikom pozivamo Bagarića da sazove sjednicu Skupštine HBŽ-a i da predloži sam svoju smjenu. Jedino nas na taj način može dovesti na pravi put, put o kojemu priča njegov nadređeni", stoji u priopćenju Županijskog odbora HDZ-a 1990 Hercegbosanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close