istraga u tijeku

Detalji strašnog zločina u BiH: Majka ubila jednu, a baka dvije bebe

Vijesti / Crna Kronika | 26. 01. 2016. u 18:39 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za ubojstvo dvije tek rođene bebe u Doboju sumnjiči se njihova baka, dok je za smrt treće bebe navodno odgovorna mentalno zaostala majka.

Kako su priopćili iz CJS Doboj, danas su uhićene 4 osobe - V.B. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo "Teško ubojstvo", V.J. i Ž.C. sa područja općine Modriča i R.B. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo "Obljuba nad nemoćnom osobom".

Kako pišu "Nezavisne", uhićeni su Vojkana Bogojević, baka, Žarko Cvijetić, Vid Janković i Rade Bogojević."Ova tri muškarca su seksualno napastvovala S.B. nakon čega je rodila troje djece", saznale su "Nezavisne".

"Tijekom istražnih mjera i radnji, koje su provedene u koordinaciji sa Okružnim tužiteljstvom Doboj, utvrđeno je da je punoljetna S.B. u travnju 2015. rodila živo novorođenče, za koje postoji osnova sumnje da ga je nakon porođaja ubila", stoji u priopćenju CJS Doboj.

Protiv nje je danas podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu "Ubojstvo djeteta pri porođaju". Prethodna dva ubojstva dogodila su se u rujnu 2011. i srpnju 2013. godine, kada je baka ubila novorđenčad i bacila ih u šipražje na njivi pored obiteljske kuće.

Policijski službenici Centra javne sigurnosti Doboj, na osnovu prikupljenih operativnih saznanja locirali su prostor na kojem se najvjerojatnije nalaze tijela stradale novorođenčadi.S.B. se trenutno nalazi u Instituciji za mentalno zaostale osobe.

Uhićene osobe su danas, zajedno sa izvještajem o počinjenom kaznenom djelu, predane u nadležnost Okružnom tužiteljstvu Doboj.

Kopirati
Drag cursor here to close