Banja Luka

Cvijanović: Službenici MUP-a na saslušanju zbog pljačke blindiranog vozila

Vijesti / Flash | 14. 01. 2016. u 14:31 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da Vlada podržava činjenicu da svi organi za provođenje zakona izvršavaju svoje obaveze, te da Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) to radi, i uobičajeno, i kada je riječ o vlastitoj strukturi, prenosi Srna.

Komentirajući ranije objavljene informacije da MUP provjerava jesu li pojedini pripadnici ovog ministarstva umiješani u pljačku blinidiranog vozila "Sector securitiya" u rujnu prošle godine, Cvijanović je rekla da je riječ o privođenju na razgovore.

"Ljudi su privedeni na razgovore, skupljaju se određene informacije i provode sve operativne radnje da bi se znalo postoji li opravdana sumnja", rekla je Cvijanović novinarima u Banja Luci.

U MUP-u Srpske Srni je ranije rečeno da se provode određene radnje i da danas, najvjerojatnije, neće biti više informacija o ovom slučaju.

Riječ je o pljački koja se dogodila 22. rujna prošle godine na autocesti Banja Luka-Gradiška u mjestu Cerovljani. U pljački je ukradeno 600.000 KM UniCredit banke, a novac je trebao biti transportiran u centralu u Zagrebu, piše Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close