Silovanje

Crnogorac silovao Zagrepčanku

Vijesti / Crna Kronika | 31. 07. 2014. u 16:16 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo dva dana nakon što je budvanska policija podnijela kaznenu prijavu protiv Bjelopoljca čiji su inicijali A.Š. zbog sumnje da je silovao ukrajinsku državljanku, zbog istog djela procesuiran je i Budvanin čiji su inicijali A.R. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je silovao turisticu iz Zagreba, priopćila je crnogorska policija.

Hrvatica čiji su inicijali K.M. koja ljetuje u Budvi prijavila je da je silovao mladić sa kojim je prethodne večeri bila u društvu. Navodno, osumnjičeni Budvanin i oštećena su, sa društvom, proveli u jednom od budvanskih lokala. Nakon što su ispili pića napustili su kafić, ali su se poslije određenog vremena vratili na isto mjesto.

U ranim jutarnjim satima, djevojka koja je u policiju došla u društvu prijateljica, prijavila je da je prethodne noći silovana. O događaju je obaviješten i nadležni državni tužitelj, koji se izjasnio da u ovom događaju ima elemenata kaznenog djela. Mladića su jučer ujutro probudili pripadnici interventnog voda, koji su ga odveli na saslušanje u stanicu policije.

Kopirati
Drag cursor here to close