Skrivao drogu

Crnogorac na Kleku 'pao' sa 10,5 kg marihuane

Vijesti / Crna Kronika | 31. 10. 2014. u 13:53 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na međunarodnom graničnom prijelazu Klek u petak oko 00:35 sati, u osobnom je vozilu crnogorskih nacionalnih oznaka, pronađeno 10 paketa marihuane, ukupne težine 10,534 kg.

Vozilom marke Ford Mondeo budvanskih registarkih oznaka upravljao je 40-godišnji državljanin Crne Gore, a droga je pronađena na više mjesta u vozilu.

Naime, tijekom obavljanja granične kontrole, policijski službenici Postaje granične policije Metković u suradnji s djelatnicima Carine ispod suvozačevog sjedala uočili su veće pakete oblijepljene prozirnom pvc folijom, zbog čega su posumnjali na krijumčarenje droge, te je od Županijskog suda u Dubrovniku zatražen nalog za pretragu.

Obavljenom pretragom u vozilu je pronađena droga marihuana čija bi vrijednost u uličnoj preprodaji dosegla iznos veći od 500 tisuća kuna.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 40-godišnji državljanin Crne Gore uhićen je i doveden u prostorije policije, te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje, prenosi 'Dubrovački vjesnik'.

Kopirati
Drag cursor here to close