Eksplozija, ubojstva ...

Crni dan u Srbiji i Crnoj Gori: Petero mrtvih, troje ozlijeđenih

Vijesti / Crna Kronika | 27. 08. 2016. u 17:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri osobe su ozlijeđene, od kojih dvije teže, kada je eksplodirala bomba ispod automobila u središtu Niša. Kako RTS saznaje, bomba je bila postavljena ispod bijelog Golfa vranjskih registarskih tablica.

Među ozlijeđenima su vlasnik automobila i prolaznici. U Urgentnom centru u Nišu potvrđeno je dopisniku RTS-a da su primljene tri osobe od kojih dvije imaju teške ozljede.

Jedan student je u teškom stanju i nalazi se na Grudnoj kirurgiji, još jednom mladiću, za koga se pretpostavlja da je vlasnik Golfa, amputirana je potkoljenica i on se nalazi na Vaskularnoj kirurgiji, dok je djevojci sanirana ozljeda stopala i ona je puštena na kućno liječenje.

Pričinjena je materijalna šteta na još tri automobila koja su se nalazila u blizini eksplozije, kao i na staklima obližnjih lokala. U policiji je potvrđeno da je u 2:30 sati u Ulici cara Dušana u središtu Niša odjeknula eksplozija.

Kako RTS neslužbeno saznaje, eksplozija se čula u trenutku kada je vlasnik automobila otorio vrata. Policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem, za koji se Viši javni tužitelj izjasnio da se radi o kaznenom djelu teško ubojstvo u pokušaju.

Planuo autobus

Na autocesti na Begaljičkom brdu, u smjeru Beograd - Mladenovac, danas se dogodila nesreća oko 16:20 sati, u kojoj je Lastin autobus u potpunosti izgorio.

Za sada nije poznato iz kojih se razloga vozilo zapalilo. Prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih, a putnici koji su evakuirani, snalaze se za dalji transport, navodi Telegraf.

Teška prometna nesreća

U prometnoj nesreći na cesti Bijelo Polje - Mojkovac poginuo je M.R. (68) iz Kragujevca, a njegova supruga D.R. (67) podlegla je ozljedama na putu ka bolnici.

Kako je javio portal Radiotelevizije Crne Gore, pozivajući se na priopćenje policije, do nesreće je došlo oko 12 sati, u mjestu Božovića polje, prenosi B92. Radio Crne Gore precizira da se bračni par iz Kragujevca nalazio u automobilu marke Citroen, kada su se sudarili sa kamionom kompanije 'Pelengic Trade'.

Ubojstva i samoubojstvo

Policajac iz Berana Radenko Bulić (45) ubio je dvojicu susjeda Zdravka Ćulafića (67) i Dragutina Spalevića (62), nakon čega je izvršio samoubojstvo. Prema riječima sugovornika iz policije, dvostruko ubojstvo i samoubojstvo dogodilo se u beranskom naselju Pešca, oko 15:30 sati.

Prema prvim informacijma, teškom ubojstvu i samoubojstvu prethodila je susjedska svađa. Iz policije je priopćeno da policajac nije bio na dužnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close