Praštalo u mostaru

Čović predvodnik svih europskih procesa u BiH

Vijesti / Flash | 25. 10. 2016. u 12:52 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović i predsjednik Europskog pokreta u BiH Predrag Praštalo razgovarali su o europskom putu BiH, te o aktivnostima koje su do sada urađene s tim ciljem. Praštalo je prezentirao hrvatskom članu Predsjedništva BiH aktivnosti EPuBiH, te ga izvijestio o planovima za naredno razdoblje.

Kako je osnovna misija EPuBiH uticanje na javnost u BiH da se angažira u stvaranju demokratskog društva u ostvarivanju jednakosti među ljudima, kao i promocija europskih vrijednosti uz podržavanje procesa i pojava u BiH koji tome vode, Praštalo je istaknuo da je Europski pokret prepoznao hrvatskog člana Predsjedništva BiH Čovića kao predvodnika svih europskih procesa u našoj zemlji.

On je ovom prigodom pozvao i sve ostale političke aktere u Bosni i Hercegovini da daju veći doprinos kako bi BiH što prije bila dijelom europske obitelji.

Susretu je nazočila i koordinatorica Europskog pokreta za Hercegovinu Višnja Lončar.

Na kraju susreta, dr. Čović je zahvalio predsjedniku EPuBiH Praštalu na dosadašnjem radu, te je istaknuo da se raduje budućoj suradnji sa zajedničkim ciljem, punopravnim članstvom Bosne i Hercegovine u Europskoj uniji.

Kopirati
Drag cursor here to close