Bivši policajac

Član mafije iz BiH pratio premijera Srbije

Vijesti / Flash | 29. 11. 2015. u 16:14 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović priopćio je da je priveden S. M. iz Šekovića (BiH) koje je osam puta u posljednja 24 sata zatečen u opservaciji kuće premijera Vučića.

Stefanović je na izvanrednoj konferenciji za medije rekao kako se radi o osobi rođenoj 1973. godine, da je bio pripadnik policije Republike Srpske i Srbije do 2009. godine, a posljednjih godina je u vezi s barsko-budvanskom kriminalnom grupom.

Ta osoba je, kaže Stefanović, i bivši pripadnik osiguranja Luke Đurovića, izvršitelja najtežnih kaznenih djela, koji je ubijen 2013. godine, prenosi B92.

Đurović je, kako je podsjetio Stefanović, bio u bliskoj vezi s Lukom Bojovićem.

Prilikom privođenja, prenio je Stefanović, osoba je bila u vozilu marke Audi A8. Kako je istaknuo, S.M. je poslije privođenja više puta promijenio iskaz, a posljednji put je rekao da to radi za nečiji račun.

"U tijeku je intenzivna policijska akcija, s ciljem da se to rasvijetli. Maksimalno su pojačane mjere sigurnosti zbog ozbiljnosti situacije i za premijera i druge državne funkcionere za koje se smatra da mogu biti ugroženi", naglasio je Stefanović.

Istaknuo je kako kada pripadnik jedne tako ozbiljne kriminalne grupe osam puta za 24 sata zatečen kod premijerovog doma onda je jasno da to ne radi iz dobrih namjera. Stefanović je naglasio da su vlasti zainteresirane za detaljnu i brzu istragu, i da će ona pokazati koji su motivi, objavio je B92.

Kopirati
Drag cursor here to close